Stor udstilling

oprettet d. under Malerier, Udstillinger

Stor udstilling

I går var en spændende dag hvor jeg endelig måtte udstille nogen af mine favoritmalerier, ude ved en virksomhed. Lyse lokaler og gangarealer med masser af naturlig lysindfald har stor betydning for selve udstillingen, og med mange forbigående personale er det er levende udstilling – i den grad!
 
Jeg har kun brugt min iPhone til at få taget nogen billeder på selve udstillingen, men synes det visualiserer ganske godt hvor fin en omgivelse mine malerierne har fået.
 
Da det var en ret stor og omfattende udstilling var det rigtig fedt hænge alle malerier op imens personalet gik forbi og kom med spontane reaktioner og kommentarer. Når man står i sit atelieret dag ud og dag ind, er det så forfriskende at høre hvordan andre opfatter ens malerier. 
 

  


Kommentar(er) 2

 • Anette
  Anette

  Jeg kan rigtig godt lide det lyserøde billede i toppen til venstre - er det til salg?

  Svar

  • Palette
   Palette

   som kommentar til af Anette

   Tak for det Anette! Ja, det er så. Maleriet heder "Sommer kollektion" og koster 5.980,00 kr, du finder det her i webshoppen.

   Svar

Skriv din kommentar